6987711938 Οδησσού 1, Αχαρνές akaptanis@gmail.com
banner image
 
 
 
 
 
 
 
ΑΚ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 
Ανυψωτικά Μηχανήματα Αχαρνές Αττική


Η επιχείρησή μας “ΑΚ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ανυψώσεις αντικειμένων, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από ανυψωτικά μηχανήματα - αναβατόρια καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την ανύψωση κάθε βαριού και ογκώδους αντικειμένου, σε ύψος έως και 30 μέτρα...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
   
 
 
 
 
     
  Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις βαρέων και ογκώδους αντικειμένων σε όλη την Αττική!  
     
 
 
 
 
   
     
  ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
Με τα ανυψωτικά μας μηχήματα, η μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων γίνεται εύκολη και άνετη. Αποφεύγετε τον κίνδυνο τυχόν φθορών στο χώρο σας και στα ίδια τα αντικείμενα, που μπορεί να προκύψουν αν προσπαθούσατε να τα μετακινήσετε μόνοι σας.
 
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
     
   
     
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Με πείρα στο χώρο, αναλαμβάνουμε εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια την μετακόμισή σας. Εάν διαθέτετε βαριά αντικείμενα και έπιπλα που δεν χωράνε στον ανελκυστήρα, τότε τα ανυψωτικά μηχανήματά μας αποτελούν την ιδανική και πιο ξεκούραστη επιλογή.
 
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
     
   
     
  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Επιδιώκοντας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, παρέχουμε υπηρεσία αποθήκευσης. Στις σύγχρονες και ασφαλείς αποθήκες μας, μπορείτε να αφήσετε τις οικοσκευές σας και τα αντικείμενα σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
 
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
     
 
 
 

Τα ανυψωτικά μηχανήματα - αναβατόρια που διαθέτουμε, αποτελούν την ιδανική λύση για τη μετακίνηση μεγάλων και βαρέων αντικειμένων. Είναι η ασφαλής, εύκολη και αποτελεσματική επιλογή που θα σας εξοικονομήσει τόσο χρόνο όσο και κόπο.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ <br> ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ<br>  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ <br> ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Επιδιώκοντας την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η επιχείρησή μας, έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο στόλο από ανυψωτικά μηχανήματα - αναβατόρια τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση και ασφαλή ανύψωση κάθε αντικειμένου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

και αφήστε μας να αναλάβουμε το βάρος της μετακίνησής των αντικειμένων σας, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των αντικειμένων και την άμεση ολοκλήρωση κάθε ανύψωσης.