6987711938 Οδησσού 1, Αχαρνές akaptanis@gmail.com
hero image
banner image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΚ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ | Ανυψωτικά Μηχανήματα Αχαρνές Αττική


Διαθέτοντας σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα - αναβατόρια, η επιχείρησή μας “ΑΚ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, μπορεί να αναλάβει εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα την ανύψωση βαρέων και ογκώδους αντικειμένων σε πολυκατοικίες και ψηλά κτίρια σε όλη την Αττική.

Με τα ανυψωτικά μας μηχήματα, η μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων γίνεται εύκολη και άνετη. Αποφεύγετε τον κίνδυνο τυχόν φθορών στο χώρο σας και στα ίδια τα αντικείμενα, που μπορεί να προκύψουν αν προσπαθούσατε να τα μετακινήσετε μόνοι σας.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας δίνουμε τη λύση για την άμεση & σωστή ανύψωση των αντικειμένων σας!

Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις βαρέων και ογκώδους αντικειμένων σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, από τον 1ο μέχρι τον τελευταίο όροφο και σε στενά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία.
 
     
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΟΥΜΕ
 
  Οικοσκευές & Έπιπλα
  Πιάνα και βαρέα μουσικά όργανα
  Ηλιακούς θερμοσίφωνες
  Ιατρικά μηχανήματα
  Χρηματοκιβώτια
  Οικοδομικά υλικά
  Εξοπλισμό επιχειρήσεων
  Συστήματα κλιματισμού & θέρμανσης
 
Με τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματά μας εξυπηρετούμε και επαγγελματίες για την ανύψωση κατασκευών όπως κουφώματα αλουμινίου, σιδηροκατασκευές, ξυλουργικές κατασκευές, τζάμια κ.α. σε οποιοδήποτε όροφο επιθυμείτε, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Με πείρα στο χώρο, αναλαμβάνουμε εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια την μετακόμισή σας. Εάν διαθέτετε βαριά αντικείμενα και έπιπλα που δεν χωράνε στον ανελκυστήρα, τότε η ανύψωσή τους με τα μηχανήματά μας αποτελεί την ιδανική και πιο ξεκούραστη επιλογή.
 
     
     
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Επιδιώκοντας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, παρέχουμε υπηρεσία αποθήκευσης. Στις σύγχρονες και ασφαλείς αποθήκες μας, μπορείτε να αφήσετε τις οικοσκευές σας και τα αντικείμενα σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΗΣ
ΑΝΥΨΩΣΗ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, πριν την ανύψωση των αντικειμένων σας, πραγματοποιεί σχολαστικό έλεγχο προκειμένου να εξασφαλίσει την απροβλημάτιστη ανύψωση των αντικειμένων σας.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα - αναβατόρια μας πληρούν όλες τις νομικές και τεχνικές προϋποθέσεις και μπορούν να σας εγγυηθούν την άμεση και ασφαλής ανύψωση, των αντικειμένων σας.

Βρίσκουμε την λύση για εσάς, ώστε να μετακινήσουμε τα αντικείμενα σας σε μέρη που δεν θα μπορούσατε να μετακινήσετε μόνοι σας, με την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται, με τα κατάλληλα ανυψωτικά μας μηχανήματα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τις ανυψώσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6987711938