6987711938 Οδησσού 1, Αχαρνές akaptanis@gmail.com
hero image
banner image
 
 
 
 
 
ΑΚ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 
Ανυψωτικά Μηχανήματα Αχαρνές Αττική


Η επιχείρησή μας “ΑΚ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ανυψώσεις αντικειμένων, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από ανυψωτικά μηχανήματα - αναβατόρια καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την ανύψωση κάθε βαριού και ογκώδους αντικειμένου, σε ύψος έως και 30 μέτρα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


είμαστε δίπλα σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να φροντίσουμε για την άρτια και άμεση ανύψωση κάθε αντικειμένου σε πολυκατοικίες και ψηλά κτίρια σε όλη την Αττική.

Ανεξαρτήτως του μεγέθους ή του βάρους των αντικειμένων που χρειάζεται να μετακινηθούν - ανυψωθούν, είμαστε σε θέση να το πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια και ακρίβεια. 

Τα ανυψωτικά μας μηχανήματα είναι σύγχρονα, συντηρημένα με προσοχή και εποπτεία, γεγονός που εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ


ανυψώσεις βαρέων και ογκώδους αντικειμένων, όπως μηχανήματα, εξοπλισμός, οικοσκευές, οικοδομικά υλικά και κατασκευές ενώ εξυπηρετούμε και επαγγελματίες για την ανύψωση κατασκευών όπως κουφώματα αλουμινίου, σιδηροκατασκευές, ξυλουργικές κατασκευές, τζάμια κ.α. σε οποιοδήποτε όροφο επιθυμείτε, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επαγγελματική μας προσέγγιση, η τεχνογνωσία και η δέσμευσή μας για την ασφάλεια των αντικειμένων που ανυψώνουμε, μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε ανύψωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Αττική.

Η εμπειρία μας στον τομέα της ανύψωσης και των μετακομίσεων, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό μας και τον εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζει ότι οι ανάγκες σας θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στο χώρο των ανυψώσεων.
 
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ

να σας βοηθήσουμε να ανυψώσετε και να μετακινήσετε τα αντικείμενα σας, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο για εσάς.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τις ανυψώσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Αττική.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6987711938